Jag lever!!

Eeh, ja som jag konstaterat tidigare är inte det här med bloggande min grej. Men efter påtryckningar från olika håll kör vi en liten update. Om vi börjar med helgen så blev det ju inte alls som jag tänkt mig. Blev sjuk i fredagskväll (magsjuka) och har ju tack vare det inte vart på topp. Nu känner jag mig lite bättre, så det är ju skönt.

I övrigt då..Ja skolan tar på krafterna. Det är mycket nu när vi har praktik. Bröt ihop i torsdags efter att ha vaxat en kvinna..Vax är mitt hatämne! Men annars så går det ju bra men jag tycker det är lite jobbigt nu faktiskt. Att vi bara är tjejer på skolan känns, jag är van med ganska mycket mer testoteron omkring mig och jag saknar det!! Men det är väl bara att bita ihop och njuta lite extra av att ha Porre omkring mig:D 

Men vi gör mycket roliga saker här i storsta´n också!! I skolan så får mina favoriter mig att skratta extremt mycket, vilket är kul:) Jag o Lollo tog en roadtrip till Norrköping och firade Linn för några helger sen, det va ju roligt! Vi har även firat Pierre och nästa att fira blir ju MIG:) Två veckor kvar till jag fyller år, önskelista hittar ni på Ikea. Nej jag skoja bara:D (Eller?)


Trion


Pierre fyller år och håller tal..eller tal..det va nog ingen som förstod va han sa..=)

Sen så kör jag ju fortfarande stenhårt med min träning, och det går framåt och jag tycker fortfarande att det är kul. Nu har vi även börjat spela badminton en gång i veckan vilket också är sjukt kul även att jag inte är så bra men Porre har tålamod han:) Så har jag fått jobb. Varannan helg jobbar jag på Guldfynd och de andra helgerna går jag en helgkurs där vi lär oss att skulptera naglar. Idag är jag dock ledig/sjuk och vad ska jag göra då? JO, plugga inför provet imorn. En sista grej bara, på tisdag ska jag till läkaren för att kolla upp lilla armen som inte klänner sig så pigg:( Den värker konstant, ibland mer ibland mindre..oftast mer tyvärr. Men ska försöka komma ihåg att skriva hur det gick=)

Ja nu kan väl ingen klaga på dålig uppdatering..får se om det tar två månader innan jag skriver igen=) Take vare everybody!!


En sista grej bara..Nu längtar tillomed jag till vår/sommaren för man är sp mycket snyggare då..eller va säger ni:)



Tack o hej!


RSS 2.0