Ny vecka nya tag

Jag har ju glömt att skriva att VI HAR KÖPT LÄGENHET!!! Och inte vilken lägenhet som helst utan världens finaste lägenhet. En nyrenoverad 2a som ligger så bra att jag fortfarande kan cykla till skolan! Så där flyttar vi in nån gång mellan 1a och 11e december, NICE VA??!! Så när allt är iordning där, kommer ju inte bli fören början på nästa år, är alla välkomna till oss! Då blir det en Linköpingsfest fast i Stockholm:D



Smakprov:)

Helgen har tillbringats i Stockholms alla möbelaffärer (En soffa har inhandlats som inte kommer fören jul). Kvällarna har dock gått till bubbel-och vinpimplande, very good food och spel!

Nu är skolan igång igen och proven avlöser varandra, lite snurrigt men väldigt ROLIGT!!!
Den 8/11 ska jag och några till tjejer från skolan vara med på Älvsjömässan (Kropp och skönhet/hälsa) och sminka folk och göra lite reklam för skolan..det kan nog bli gött mos!

Men nu...One tree hill och Brothers & Sisters..sen, PLUGG!

Tack o hej!!


Big news!!

Idag har jag tagit i en fot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller ja, två fötter fast från samma person. Det är sjukt stort eftersom jag inte tagit i någon annans fot än Pontus på typ 10 år kanske..Och Pontus fot tog jag i den 12/9 runt kl 10.00..en stund jag sent kommer glömma. MEN hur som helst, jag masserade Michaelas fötter vilket gick ganska bra eftersom jag fick ha handskar.

Får man skratta åt ICA-reklamerna by the way?? Jag tycker att dom är roliga men tillåter inte mig själv att skratta när jag ser det..Blir till att fundera över det ikväll.

Tack o hej!

Plö

Idag har vi vart på NIO lägenhetsvisningar. Jag hatar det, åka runt och stressa för att hinna till alla och så måste man ta i hand med mäklarna, som 100 andra människor redan gjort, blää!! Och så vet man att lägenheten kommer bli för dyr till slut ändå. En helt onödig dag! Fast jag får ju iofs spendera lite tid med Porre, det är det enda positiva!!

Bitter?! Ja, det kan man lugnt säga!

Tack o hej

Helg..

Ja, nu har man stämplat ut från det hårda livet i skolan. Eller det gjorde jag redan vid halv2 eftersom vi slutade tidigt. Har haft handmassage hela dagen så ganka slappt och skönt! Dock spökar en huvudvärk som inte vill ge sig PLUS att jag har nån konstig strålning i mitt lår.

Har fortfarande inte tagit några kort i skolan för jag glömmer jämt min guldklimp till camera men jag har tagit kort på våran lyxlägenhet! Så nu kör vi:


Vardagsrummet...


Master bedroom


Hallen och köket och min fina Pontus som gör Flygande Jacob kvällen till ära!


Blommor uppskattar vi, tack babe!


Riesen, polly, chips o nötter, mysfaktor it is!

Tack o hej!


Ojdå!

Idag va det en underbart rolig dag eftersom vi började med lite praktiska grejer, så nu kan jag färga bryn och fransar!! Tjohoo för det!

Grej of the day kom efter skolan när jajg skulle ta mig till Sara o Pierre..Jag har ju skrutit lite om att jag börja hitta här men att där hade jag fel..Idag åkte jag o min cykel vilse..men efter några telefonsamtal, jäkla många omvägar och lite panik hamnade jag till slut i Tantolunden (tror det heter så) och därifrån hitta jag ju=) Väl där har jag bara legat i soffan och sängen o glott på tv. Livet i Stockholm är nice as hell!

Till min kära syster som kommer hit i november tänkte jag bara säga att det blir en helkroppsmassage på dig och även fransar o bryn om du önskar=) kanske nått mer också men just massagen är en uppgift vi har..Bra va! Kommer Jonte också? Isåfall kan han också få! O Loto också såklart=)

Just det, det snöa här i morse, riktiga flingor som la sig på marken ett tag, men sen försvann det. Men jag cyklade iaf i snön och fångade flingorna med tungan..japp så äre!

Nu är det sovtajm, Tack o hej!



Update!

Jag vill börja med att välkomna min MAMMA till bloggen, hoppas du hittar hit! Men du är så duktig med datorer nu så det borde du göra:)

Igår var den stora dagen. Jag började skolan!! Det var så extremt roligt att komma dit och nu börjar jag fatta att jag äntligen är här. Jag som aldrig skulle kunna börja den här utbildingen..screw you doctors!! Har haft teori i kroppsmassage idag. Easy as a pancake eftersom jag redan läst en massagekurs, visserligen för 4 år sen men det satt fortfarande i. Nästa vecka börjas de praktiska lektionerna i kroppsmassage och då blir det nog lite roligare.
Imorn är det frans- och brynfärgning hela dagen så efter det tror jag att vi ska kunna det men jag kommer nog behöva öva endel så finns det frivilliga så säg till:D

Jag har ju fått massor fina grejer, kläder och sminkborstar o sånt men jag har allt det i skolan annars hade jag mer än gärna lagt upp lite pictures bara för att jag är så himla stolt.
Det enda jobbiga med det här är att Pontus tvingar mig att cykla. Alltså..jag har så dålig kondition att jag håller på och dö bara av att titta på cykeln..Men imorse va det snöblandat (!!!) regn så då ansåg jag att jag fick ta tunnelbanan..men det var jag inte ensam om halv9 på morgonen. Så sjukt mycket människor som trängdes och klängdes. Har jag inte fått Sars tidigare så har jag garanterat fått det nu..

I övrigt så fortsätter jakten på en lägenhet. I söndags va vi på ÅTTA visningar men va inte särskilt nöjd med nån. Idag däremot har vi vart och sett på en himla fin men den kommer bli dyr as hell...Jag kanske ska skicka ett brev till Maria Montazami ändå..hon kan ju ta lite pengar från matkontot o ge till mig!

Jag har inga färska bilder tyvärr men jag tänkte bjuda på mig själv och lägga upp denna vidriga bild på mig..Jag ser ut att vara en tjock 15åring som äter en hel korv mandelmassa..men i själva verket är jag ju en ganksa spinkig 23åring som äter en hel korv mandelmassa..så ett rätt iaf!


mars 2009

Tack o hej!




Do it!!

Nu ni. Nu har jag fastnat i träsket för alla dessa gratissidor, alltså att man kan få presentkort. SÅ därför ska ni gå in här och anmäla er så att JAG får poäng och kan ta ut presentkort så att jag kan köpa en underbar ögonskugga. svårare än så är det inte!!! Ni vte ju att ja skulle gjort det för er så nu får ni betala igen:P
Alla killar måste också anmäla er för jag har en känsla av att det är fler killar än tjjejer inne här, jarå så att det bli ASbra!

Vin (och förhoppningsvis lite dans!) hos Sund ikväll, det blir fina fisken!!

Tack o hej!!


En väldigt ledig torsdag

Jag har iofs varit ledig hela veckan men idag är det verkligen en avslappnardag! Mamma skjutsade ut mig till Sjögestad så ja kunde hämta bilen, sen blev det Ikano för att handla det sista till skolan och nu ligger jag i sängen med en varma koppen, så jäla fint!
Det enda tråkiga som händer idag är att jag måste städa ur bilen:( Men iövrigt blir det en promenad i det fina vädret och sen hem till Sofie för lite vinpimplande, NICE!!!

Gick igenom IKEA och de har redan börjat med julgrejerna, så myyyyysigt!! Hoppas vi har en lägenhet tills december så jag kan pynta och ha mig. Det här med lägenhet by the way, går inte så bra..men vi jobbar på det!




FYRA DAGAR KVAR!!!!!!


Tack o hej!


Grej of the day

Sara gick rakt in i en dörr..Förlåt mig men det var väldigt kul!

Stockholm igen

Yes nu är jag i Stockholm igen. Blir en tripp tillbaka till Linkan imorn innan jag blir riktig Stockholmare nästa helg. Börjar kännas riktigt kul här nu, förutom våran lilla boendesituation då men den hoppas vi på att lösa. Kommer åka runt ikväll på lite visningar.

Jag gillar även att man börjar hitta..Förra veckan när jag va ute och gick var det en kille som stannade med sin bil och frågade vägen till Globen. Och jag visste precis hur han skulle åka!!
"Ja fortsätt på den här vägen så långt det går så svänger du vänster i korsningen så följer du den vägen så är du framme sen"
"Okej raktfram och till vänster?"
"Ja, precis. Den är ganska svår att missa, hehe"
Men han verkade inte tycka att jag va rolig, men jag va nöjd iaf.

Igår va sista dagen på Intesport. Det va med lite blandade känlsor jag lämnade det stället. Kanske inte världens roligaste jobb men defintivt världens roligaste människor. (de flesta;)
Daniel och Lars, er kommer jag sakna mest!!! Som ni har tagit hand om mig. Skrattat åt och med mig, lärt mig allt ni kan, tagit hand om mig när jag har varit ledsen, tagit ner mig på jorden när jag svajar iväg och retat upp mig som ingen annan kan (Ex: är flaskan rosa eller lila?)

Daniel

Lars (kanske mer känd som Stranne)

Nej nu är det dags för mat sen en promenad till Slipgatan och se vad dom ha för sig där!

Tack o hej!


Blondinbella för fa-an

Okej här kommer ett citat ur Blondinbellas blogg:
"Finns det ens något som heter bröstsvett?? Är det motsvarigheten till killars .. Ni vet.. Där-nere-svett?"

Det är okej att skriva pungsvett!!!!!!!!!!!!! (Mina ord)

RSS 2.0