nej

nje nej neej nej nej.undrar hur många gånger om dagen man säger nej.
NEJ jag vill inte vakna, NEJ jag vill inte gå upp, NEJ det tar 100 år innan vattnet blir varmt i duschen, NEJ shampot står i det andra badrummet, NEJ vi har inget gott bröd till frukost, NEJ jag spillde juice över mina jeans, NEJ jag har typ ingen bensin kvar, NEJ jag blir sen till jobbet, NEJ jag glömde visst fixa frillan, NEJ vi har inga t-shirtar av ylle, NEJ vi har inga nyckelband, NEJ jag är inte hungrig än, NEJ det är det värsta jag vet, NEJ jag vill inte bli opererad igen, NEJ jag vill inte nån tomat i salladen, NEJ jag kna tyvärr inte prata om det för då börjar jag bara att gråta, NEJ jag är inte intresserad, NEJ jag är trött, NEJ det har jag faktiskt aldrig hört talas om, NEJ vi stänger nu STICK!


Nedräkning

Ja, nu har fan nedräkningen börjat. 16 dagar kvar. Sen smäller det. Jag gillart!!
Är i stockholm nu och myser med min pornstar (eeh det är ett smeknamn som inte har med själva ordet pornstar att göra) vi har ju inte setts på över en vecka ju! Imorn blire lite lägenhetsvisningar att gå på.
I övrigt är mitt liv lika händelselöst (är det ett ord??) som vanligt!

Tack o hej


Djupa tankar en söndagkväll...

Jag har en kvällsritual, inte alla kvällar men nästan. Jag läser bloggar. Alla bloggar jag kna komma på, både sånna jag känner och sånna som jag inte känner. En återkommande grej i många bloggar är att man kallar sig själv för sina efternamn..eeeh va?! Varför undrar jag. Ungefär som att jag skulle skriva: Fröken Axelsson har gjort det igen. (Jag kom inte på nått annat exempel). Kan man inte bara skriva: Jag har gjort det igen. Eller finns det en mening med efternamnsgrejen? Man kanske blir coolare om man gör så? Isånnafall ska ja med börja med det!!

En annan grej som folk skriver om är söndagsångest. Ångest för att man inte tränat, för att man ätit en chokladruta eller kankse en pomme..DET ÄR DET TRÅKIGASTE MAN KAN LÄSA OM!!!! Som jag och min kompis Gustav Svensson alltid säger: Är magen glad, är människan glad. Just därför åker man till Hemköp 10 minuter innan det stänger och köper en påse RIESEN! Eller åker till gymmet och kör nått äckligt mördarpass i två timmar. Jag har lösningar på allt!!

Ja, som ni märker är jag en enastående bloggcoach som precis har sågat mina vänners bloggar. Det är inget personligt!

Tack o hej!


Sura miner

NEj nej nej!!!! Jag vill inte jobba. Jag är äckligt trött på IKANO-huset. De senaste 4 (FYRA!!!!!!!!) åren har jag tillbringat way to much time där..ajja. Inget att göra nu direkt. Tre veckor kvar sen drar jag på riktigt vilket förhoppningsvis betyder inget mer butiksarbete för min del...EVER!!!!! Hoppas jag iaf.

Annat som hänt:

Veronicas o Jontes dag har äntligen varit här och de hade det finaste bröllopet jag har varit på (enligt mig då). Jag höll tal och det blev godkänt :)

Lyxfruar har äntligen börjar sändas. De som vi alla älskar att hata, speciellt Anna Anka. Jag är inget undantag. Jag satt och skämdes från sekund 1, men jag måste erkänna att jag älskar sånt där.

Våran bosituation kommer förmodligen ändras lite i Stockholm men jag vet inte så mycket om det än. Mer än att Filip vill ha sin lägenhet tillbaka.

Annat som INTE hänt:

Jag är inte miljonär:(

Jag har inte börjat skolan än:(

Lotus har inte fått träffa någon fin tjej än så han kan ge mig en valp:(

Jag har inte fått i mig någon frukost:(

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Och här bjuds på lite bilder.

LOTOMysmysmys
Finare än så här blir man inte!


Tack o hej!


VAD ÄR MITT PROBLEM?!

Min kropp har lagt av totalt! Jag trodde sjukdomarna var över men icke. Natten till söndagen blev hemsk och söndagförmiddag tillbringades på sjukan. Njurbäckeninflammation. Perfekt tajming ..eller inte. Det gör jävligt ont iaf..urinvägsinfektion fast bakterierna har tagit sig upp i njurarna så man har gaaaaaaaaaanska ont i ryggen.
Ska iaf få träffa min lover imorn vilket förhoppningsvis gör mitt sargade liv lite bättre;)

Sen är det bröllop om FEM dagar så snart bär det av till Östersund, Så himla kul!!!!!!!

Tack o hej


POLIIIIIIIIIIIISEN

Blev stoppad av polisen nu när jag åkte hem från Adam. Han va dum. Han sa att mitt blåstest visade att körde onykter..men han skoja bara..TACK för att jag nästan fick en hjärtattack, verkligen! Men det verkade va det roligaste han gjort på hela kvällen så jag bjuder på den.

NU, godis, pepsimax och sakna min Sutnop!! By the way..vill ni läsa nått kul gå in här: http://dalhammer.blogg.se

Tack o hej

Tjohoo

Sitter hemma och tycker lite synd o mig själv. Hela den här veckan har bestått av sjukdomar.

Måndag: Halsen svullnar upp och jag får feber.
Tisdag: Frisk igen, kanon!
Onsdag: Trött, ont i huvudet och allmänt seg (behöver iofs inte va en sjukdom)
Torsdag: Urinvägsinfektion, penicilin jajamen!
Fredag: Klockan 12.30 slår maginfluensan till på jobbet och jag fick ligga med huvudet i toalettstolen ett tag. Sen gick jag hem. 
Lördag: Only God knows.....

Adam har iallafall sin inflyttningsfest imorn och den måste jag ju besöka, nykter dock!! Michis, Sofie och Jessica kan ni inte följa med!!!???  Vi får inte bli som dinosaurierna, IS-gänget får inte dö ut!!!

Har varit i Stockholm i veckan och myst i våran lägenhet, trots sjukdom. Längtar så så så så så mycket till jag kan börja skolan! Nu har alla, verkligen alla börjat sina utbildningar utom jag..:( Men, det positiva är att jag börjar sist men färdigutbildad först, woho!

Förra veckan var det fest..för fler än mig. Klockan 22 låg Pierre nedbäddad, kl 23 låg jag nedbäddad occh klockan 24 låg Anton nedbäddad. Ni måste va stolta över oss, syskonen Sjöman!




Fisen och jag!


Anton....


Hångel tack!


Time to go home!?

Tack o hej!;)


RSS 2.0