Ett litet tips

Flytta aldrig hem när du en gång flyttat därifrån.


...

Inga hål i tänderna, ingen tandsten, inga stygn kvar. Jag är bäst!

Tack o hej!

LINAS KVÄLLSBOK

Ja, den filmen borde verkligen vara obligatorisk att se, likaså borde boken vara obligatorisk att läsa. Så frutansvärd störd film, i just LOVE IT!!!! Linas kvällsbok och Hundtricket är ju verkligen bevis på att Sverige kan göra sjukt underhållande film!!!
Jobbat hela dagen idag, är inne i en bra jobbperiod då jag tycker det är kul med jobb..det händer inte alla gånger=)
Och imorn ska jag till tandläkaren..Jag har ju alltid tyckt om att gå dit eftersom jag aldrig haft några hål. Men efter förra gången jag va där (2 år sen) tycker jag inte om det. Det var nämligen såhär att i alla dessa år som jag har gått hos tandläkaren har jag trott att de ha skrapat tandsten på mig. Ingen fara alls har jag tyckt medans många andra har berättat skräckhistorier om tandsten som jag aldrig förstått...fören för 2 år sen. Det visade sig då att det va inte alls tandsten de skrapat från mina tänder..det har bara varit undersökningskroken dom pillat lite med. Inte undra på att det inte gjort ont. Men förra gången hade jag tandsten och fy fan så ont det gjorde när det skrapade! Och så låter det så hemskt och blöder i tandköttet...BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄä. Hoppas jag har perfekta tänder imorn!
Sen bär det av till vårdcentralen för att ta bort mina stygn, det blir skönt!! sen är det träning träning träning som gäller!!

Och snart, mycket snart nalkas det bröllop!!!! Om det kära brudparet läser det här så får ni gärna fixa det där som jag skulle fixa så att jag bli klar med det=) Och så tänkte jag på det..även om Lotus inte är med på bröllopet får jag väl träffa honom dagarna innan??

Min fina syster och hennes blivande..=)


Tack o hej!


KRÄFTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yes, ikväll ska jag äntligen få äta de efterlängtade kräftorna som jag själv har varit med och fiskat!! Som vanligt fick vi inte så många just då jag va där, men alla andra gånger burarna togs upp så fanns det. TUUR!!!!! Kräftor är snudden på de bästa jag vet!
Men först: Jobb:( Ångrar det nu hade varit så skönt att va ledig. Och så är det nere i stan med så inte ens på hemmaplan. Men men..Det är inget mördarpass direkt..4 timmar bara:D
Sen blir det tårtbak eftersom jag inte orkade igår.
MEN det absolt bästa av allt är att min Porre kommer hem idag..hoppas jag. Det kommer säkert inte bli så men hoppas hoppas hoppas!!! Jag säger som Sofie sa igår: Jag vill kramas!!

Tack o hej

Då ska vi se...

Jaha..då ska vi väl gå igenom vad som hänt senaste tiden.
Min lilla armbåge spökar fortfarande..Den blev ju lite felopererad kom dom fram till så jag fick opereras igen..Sövas sådär är inte min grej, men den här gången gick det lite bättre iaf eftersom jag inte va sövd så länge. De tog bort en skruv iallafall..med tanke på hur liten skruven va är det konstigt att den kunde göra så stor skada men men. Nu hoppas jag på att kunna röra mig hyfsat normalt snart iaf. Jag kan iaf sätta upp håret själv och peta mig i ansiktet, woho!!


Såhär ser det ut i min arm. Den lilla skruven som sitter längst till höger (in i leden typ) är borta nu.


Alla vet vilken storlek det är på ett lepsyl, så då förstår ni att skruven är liten=)

och så blev det 10 nya stygn, men i samma ärr som förut, det va ju tur!

Men det har ju hänt ganska mycket annat också. Vi har lämnat vår älskade lägenhet här i Linköping och flyttat allt till nya lägenheten i Stockholm närmare bestämt Årsta. Fina grejer! Dock blir jag kvar i Linkan till oktober då skolan börjar för min del.


I Stockholm finns sånnahär roliga polisbilar!


Här gjorde jag en väldigt god pizza, bra jobbat!


4 timmars letande gav 10 kantareller. Ja, jag HATAR att plocka svamp!

Nu ska jag äta frukost det blir extremt gott!! Nu är det bra för den här gången.

Tack o hej!

Operation armbåge

Ja, imorn är det operation på nytt eftersom det blev lite fel efter den förra...uppdatering kommer. nu ska ja sova. sleep tight!

Tack o hej!

RSS 2.0