JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!!!

Håller på att packa ner hela lägenheten i lådor..har aldrig varit med om något tråkigare. Så speciellt när man är själv  eftersom Porre jobbar. Plus alla andra en miljon grejer man måste fixa när man flyttar plus min jävla arm som inte går att böja gör att det är ännu tråkigare. På lördagkväll ska allt va klart, den här lägenehetn ska va utpackad den nya lägenheten i Stockholm ska va inpackad och vi ska supa ner oss..det är min plan men mina planer brukar ju inte hålla tyvärr.
Gul melon, ja tack!!!!!!!!!!!

Tack o hej!

Tillbaka i min egna säng!

Yes, efter en tripp till Stockholm är vi nu tillbaka i Linkan. Har vart uppe och fixat lägenhet nu. Känns skönt att kunna stryka det från listan. Nu ska vi bara hyra ut våran lägenhet med men det ska förhoppningsvis inte vara några problem. Det är även spikat att jag inte kommer kunna börja plugga fören i oktober pågrund av min förbannade skitarmbåge, jag hatar den!! Men men, blir och jobba fram tills dess.

Passade ju även på att spana in Brittan i måndags, hur sjukt bra som helst. Hon är grym.
Iövrigt är det flyttstädning som står högst på listan. Varken jag eller Pontus upskattar det så värst mycket så det är kanske inte världens bästa stämning alla gånger. Men nu har vi iaf gjort det värsta.

Ikväll blir det lite rosépimpling hos Michis, ska bli väldigt trevligt, I need to talk some shitt, och då är Michis den bästa att vända sig till=) Nu ska jag baka lite bröd och ställa till med en brakfrukost..eller..typ. Nybakat bröd iaf.



It´s Britney, bitch!


It´s Annica, bitch!


Stockholm it is!

Tack o hej!

vad vore livet utan knäppa människor!?

Vad föredrar du, bröst eller rumpa?

- Eeehhh, HE HE HE Ruuuumpaa (he he he)

Boxer eller string?

- På mig eller på dig? Fi faan hehe, boxer.

Stranden eller skidbacken?


- Strand fi faaan

Hårdrock eller opera?

- Hårdrock, hihi

Bio eller TV?

- TV, he he he

Kött eller fisk?

- Kött fii faaan, ahihihihi

Lotta Furubäck eller Hans Marklund?

- Kött fi fa..Haaans

Är du stygg eller snäll?

- Hihihihi, vad tror duu? Jag är snäll, tihihi.

Vem är snyggast, Pamela Anderson eller Angelina Jolie?

- Ingen av dem. I´m in to brown sugar.

Brad Pitt eller Orlando Bloom då?


- Brad Pitt, he he he he.

Är du man eller mus?

- Jag är en man som älskar muus, AHE HE HE HE

Okej tack så mycket!

- Tack sjääälv!


Måste utan tvekan ses för att förstås! Sean Banan


Tack o hej!



Inte en lugn stund..

Förra veckan kom min bror och Maria äntligen hem..Med var förståss Guiness som blivit helt sjukt stor! Men han tyckte nog om värmen lika lite som jag så vi höll oss inne.

Utslagen!


Helgen har mestadels bjudit på firande av Porres födelsedag som egentligen är idag. Men vi började i fredags med utgång, fortsatte på lördan med att låta våra föräldrar träffas för första gång (det gick bra) sen igår var det släktsamling och colatävling. Porres föräldrar var trött på att alla jämt klagade på att de inte köpte riktig Cocacola, så de köpte flera olika sorter så skulle man gissa vad som var vad.
Jag fick 0 rätt men dricker å andra sidan aldrig cola och klagar aldrig på märket. Resten av gänget gick det inte så bra för heller, så de kommer nog fortsätta köpa andra märken.


Grattis baby, nu ska du få frulle!

BY THE WAY IMORN KLOCKAN 13.00 HÄNDER DET!!!! BYEBYE GIPSET!

tack o hej


RSS 2.0