Nytt gips!

Idag kom den efterlängtande byta-gips-dagen. Bort med det gamla, tunga, fula, skitiga gipset och på med ett fräscht "plastgips" Nu är det inget som skaver längre, mycket skönt! Dock kunde jag fått ett lila (!!!) gips om sjuksköterskorna bara hade informerat om det:( De sa att de trodde jag ville ha vitt för de vill de flesta tjejer i min ålder.) Men va faaaaan!!! Jaja vitt får duga. Stygnen är borta och det blir ett ärr på ungefär en decimeter, lite lagom, eller inte!

Ja mer än så har inte hänt.

Tack o hej!

Förbannade skitgips!!!

Ja, jag hatar mitt gips. Jag hatar att det är en OMÖJLIGHET för mig att sätta upp håret, jag hatar att det kliar och jag hatar att det gör ont. Gipset är ingen bra vän:(                
Någon som däremot är det är Michis som har tagit hand om mig idag! Det började med att hon kom hem till mig med presenter från mitt jobb och från henne och Oscar. Det var egentligen alldeles för mycket men jag blev ju såklart jätteglad och sa inte emot! Så TACK!!!! Sen åkte vi ut till hennes sommarstuga o gassa i solen så jag har en härlig skär nyans på kroppen nu. Men som vanligt (thansk to the fucking gips..eller ja, medicinerna), så blev ja sjukt trött o vi fick åka hem. Men det va en otroligt skön och rolig dag och det tackar jag för:) Hoppas på att kunna göra om det=)

Fick ett skönt besked från läkaren idag och det är att när de väl ska ta ur plattan ur armbågen (om ½ år) så kommer det bara bli ett litet sår och ingen ny procedur med sjukgymnastik o allt skit. GÖTT!!

Tycker att min bror och  hans hund Guiness kan komma hem snart så jag får någon att mysa med!! Med hunden alltså.

Tack o hej!

Tillbaka

Nu är det en vecka sen som den lilla olyckan inträffade. I måndags las ja in för en enkel operation men det visades vara värre än läkarna trott:( Armbågen var krossad och de fick plocka bensplitter och fixa o trixa i närmare 4 timmar.
Går med gips nu såklart, äter mycket tabletter så är mer eller mindre groggy konstant.
Fick det tråkigt beskedet att det förmodligen inte blir nått plugg för min del som planerat. Känns såklart förjävligt och hur mycket jag än försöker att vara positiv så går det inte, och för tillfället går det inte att begära det av mig heller.
Har varit på Öland, med Porre och hans släkt, för lite rehab men är hemma nu och det är skönt.

TACK ALLA
, för fina sms, samtal och omtanke.  Det har verkligen känts som att jag är döende och då är det rätt skönt att kunna tänka att det bara är armbågen det är fel på:D

För att göra det här inlägget lite roligt lägger jag in en finfin bild på mig och Michis från festen innann det hände.

Tack o hej!


Lördag...

Lördagkväll del 1
Efter jobbet var det dags att göra iordning sig för en liten tillställning i Tallboda som Soffi fixat. CRED till henne. Hur kul som helst med pizza, härlig musik, finfint sällskap o allt annat som hör en lyckad fest till! vid 12 däremot tackade jag, michis, stranne, erik o emma för oss och åkte in tll stan. Jag o michis tog som vanligt en kebab för att avrunda kvällen. Tack för ikväll vi ses imorn sa vi och tog farväl. Vad jag inte visste då, va att vi INTE skulle ses imorn, alltså idag.

Lördagkväll del 2
Jag får på vägen hem vetskap om att Pontus och hans kompisar är i närheten, så jag tänkte gå förbi och säga hej. Dumt, mycket dumt!!!! En kompis till oss lyfter upp mig och nån annan lyfter i sin tur upp honom, när han fortfarande lyfter mig. De tappar balansen och jag faller handlöst i marken, landar på min armbåge, KRASCH.



Såhär glad va jag över att ligga på akuten inatt.


Sen kom jag på att man får göra det bästa av siuationen och lekte död.


Det tyckte jag va kul!!


Sen fick jag gips över hela armen, vilket jag inte uppskattar lika mycket.

Är sjut uttråkad redan över att inte kunna göra ett skit! Fruktansvärd smärta. Operation väntar förmodligen imorn. Hörs vidare!

Tack o hej!


Haner



Haner I miss you!


nej.

nej. jag va inte ledig i tisdags, jag är inte ledig idag, och defintivt inte imorn. Efter lördan är äntligen min monster-12-dagars-jobb-vecka slut!! Det firar jag med fest på lördagkvällen. Såklart med mina jobbkompisar, jag får inte nog av dom...............................typ.

Roger

Yes Federer, du va så värd det här och jag grät lika mycket som du när du vann!!

Mitt öga är fucked up och jag tar tillbaka det där med vagel, nu är det bara blodsprängt och väldigt äckligt.

Jobbar imorn, ledig tisdag, så sjuuuuuukt skönt!

Ska fortsätta kolla "Brothers and sisters" nu. Den serien slår "Greys anatomy" ochär lika bra som "One tree hill". Tack Gud för att du är god ibland!

Tack o hej!

Helvete

Jag har en vagel i ögat. Det gör ont. PLÖ!

ALLA OLIKA ALLA LIKA

Idag kunde man se min pojkväns otroligt snygga, smarta, roliga och underbara syster, Sara, på tv. Hon besökte "Vakna med The Voice" med Adam Tensta och grabbarna för att prata om deras projekt "Alla Olika Alla Lika". Jag satt såklart gråtfärdig hela tiden eftersom jag känner mig så stolt, även att jag inte har ett skit med det att göra.
Jag älskar människor som gör goda gärningar och undrar ofta varför inte jag gör det. Jag lutar mig alltid tillbaka på mitt söta fadderbarn, Musa, i Monrovia men man skulle ju kunna göra ganska mycket mer. Jag ska nu ägna min kväll åt att läsa enkla grejer man kan göra för att förbättra tillvaron i vardagslivet, både för en själv och för andra. DO IT YOU TO!!!! http://www.allaolikaallalika.se Finns många roliga saker att göra där och man skrattar ganska mycket! Ett litet tips om man inte har något att göra!!

Snor en bild från TheVoice, det kanske man inte får men vafan..Paul Hauka vägrade förstå att organisationen INTE hette "alla lika alla olika" ILLA


Paul, Rigo, Jacob, Sara, Eboy, Josefin och Tensta
(Jag va med och köpte Saras kläder, bara en liten parentes)

För övrigt är jag väldigt trött men mätt, och det gillar jag!!!

Tack och hej!


Årets första bad i Sverige

JA! Igår badade jag i Lillsjön, helt otroligt kallt och jag trodde jag skulle dö, men jag va först i (och först upp) men nu är det gjort nu behöver jag inte bada mer.
Sen spela vi golf vilket innefatta blod, svett och tårar med betoning på svett. Jag gav inte helt otippat upp, slängde iväg klubban och sa att jag aldrig mer skulle spela..men det kommer jag. Inte när det är så varmt bara!
Idag väntar lite stdäning och tvätt, sen har jag bjudit in mig själv till Johan för o kolla Söderling-Davydenko.

Till sist har jag glömt att säga Grattis till min kära bror som fick jobbet han ville ha!! Och eftersom han är en trogen läsrae passar det utmärkt att göra det här! So..GRATTIS! By the way vi måste prata lite om Östersund, om ni inte å¨ker med pappa vill nog vi göra det:D

Tack och hej!

RSS 2.0