Helg

Eftersom jag numera har en mobil från 2000-talet kan jag ta kort med den!!! Det blir kul. Har tagit några så man ser min trevliga helg i bilder.



Fredagskvällen började med en tillställning på NH med Helene, Michis och Sophia. Det handlade om smink, smink, smink, smink och smink (och väldigt mycket upprepning, för vidare info, kontakta mig)  Här är Michis och min fot..så roliga kort fångar jag med min nya mobil. Sen gick vi och käka occh sen hemåt!



                                                           Hej hej



                                                              kött

Lördan va det jobb på dagen, mycket slitsamt! Sen Sjögestad på kvällen, med grabbarna. Grill, Robinson (katastrof!!!!!) och sen somna jag. 
Vilka brutalt roliga kort jag tar! Imorn väntar solning och golfbanan, kanske blir en bild där med om jag inte kastar mobilen i sjön..eller bäcken. Nu ska jag äta, fint då!

Tack och hej 

LOTUS

Åh Lolo! Det är inte alla killar som får mig på fall men du lyckas varje gång! Och jag har fått va med dig hela helgen. Du är det mysigaste man kan tänka sig!!!! Det skär i hjärtat varje gång du åker:(

Lotus och me
Men så här glada är vi när vi väl ses, eller jag iaf.

Helgen har gått åt till pyssla med grejer till min systers bröllop, vilket kommer bli en så sjukt grymt rolig fest och jag önskar att det vore imorn!!
En kväll hos Daniel hann jag med också, Jonny va där med. Vi drack för mycket, snackade skit och dansade. Sen spydde jag hela vägen hem, trevligt!
Nu är det dags för Superbad, jag är i behov av att få skratta åt McLovin och grabbarna!
Jobb imorn, Tack och hej!

mmmmmmMICHIS!

Michis stog för den bästa insatsen som mjukiskvällvärd idag! Hon bjöd på god mat, god efterrätt, en sjuuuukt skön soffa och trevligt sällskap. Dock hade jag ju gärna stannat längre, men det fick jag inte..minus!

Måste skriva om nått kul som Lina sa idag. Så här gick det till.

Lina: "En på mitt jobb har ramlat av en motorcykel och fått hjärnskakning så jag måste jobba imorn...Eller, det kan ha vart en soffa..hon kan ha ramlat av en soffa"..Ehhh, va? "Ja det va tydligen nån soffkortege"..HAHA SOF-kortege ska det ju va..sjukt kul.

Om mindre än en vecka kommer min kära syster, hennes blivande och LOTUS!!! Grymt kul!

Tack och hej!



Jag, Rebecca och Michis (värd även då) innan julfesten.


Till min kära bror!

Idag var min bror istan..och tyckte att jag var dålig på att uppdatera min blogg. "Har jag en blogg?" tänkte jag och kom på att ja för fan det har jag ju! Så nu jävlar ska här uppdateras. Tanken är ju att jag ska kunna skriva saker som händer när jag väl flyttat efter sommaren så jag slipper prata i telefon (får så varma öron) men jag börjar grunda lite nu innan.

Så vad händer?

- Jag jobbar, på Intersport, nog skrivet om det!
- Jag vill ha en lägenhet i Stockholm, någon som har nån över, säg till!!!
- Jag är jävligt ful i håret och skulle behöva pifa upp mig lite.
- Jag ska på Britney i sommar
- Jobba imorn med Sofie, nice!

Ja som ni förstår händer inte så mycket..I augusti däremot bär det av till Stockholm och plugg på Elisabethskolan, GÖTT!!!!!!! Längtar extremt mycket, så sjukt mycket att det inte går att beskriva.
Jag ska lära mig att lägga upp lite bilder så kan jag lägga upp bilder på dagens outfit och sånna grejer (NOOOOT!)

Okej nu räcker det, men den här gången ska jag komma ihåg att jag har en blogg!
Tack och hej


RSS 2.0